Voorbeelden

Enkele voorbeelden van onze projecten

BOPZ

Voor een zorgorganisatie is een module over vrijheid beperkende maatregelen ontwikkeld. De module gaat over het minimaliseren van deze maatregelen en start met een enquete, gevolgd door theorie, casuistiek, toetsen en aanvullende lesstof.

bopz online leren

ERGOCOACH – ZORGPARTNERS MIDDEN-HOLLAND

Voor Zorgpartners Midden-Holland is de ergocoach module een onderdeel van de interne opleiding tot ‘werken als ergocoach’. De inhoud van de module is aangeleverd door de inhoudsdeskundige van de afdelingen fysiotherapie en ergotherapie. De module is opgebouwd uit verschillende lesblokken, aansluitend op lesblokken volgt een praktijkdeel.

e-learning ergocoach zorgpartners midden-holland

GOED IN GESPREK

De module goed in gesprek gaat over mondelinge communicatie en goede gesprekken in de zorg.

interactief leren op de tablet

INTRODUCTIEPROGRAMMA

Voor een grote organisatie in Zuid-Holland wordt het introductieprogramma voor nieuwe medewerkers via e-learning aangeboden. Dit traject omvat meerdere modules die opeenvolgend worden aangeboden aan de medewerker inclusief een digitaal inwerkchecklist.

introductie online leermodule

MONDZORG – ZORGPARTNERS MIDDEN-HOLLAND

Aandacht voor mondgezondheid voor cliënten die niet in staat zijn hun mond zelf te verzorgen is heel belangrijk. In samenwerking met Greenline Tandheelkunde en Implantologie is de module mondzorg voor Zorgpartners ontwikkeld. Deze module behandelt alles rondom de essentiële mondzorg voor cliënten die afhankelijk zijn van verzorging.

e-learning module mondzorg

QIC – CORMEL IT SERVICES

Voor Cormel IT services is de module QIC ontwikkeld. Deze module geeft in verschillende hoofstukken toelichting over het elektronisch cliënten dossier.

Cormel IT services online leermodule