De voordelen van e-learning

De voordelen van e-learning
en digitaal leren op een rij

Op zoek naar een leeroplossing die flexibel, goedkoop, interactief en van goede kwaliteit is? Wij maken e-learning modules op maat en ondersteunen bedrijven en organisaties bij het implementeren van e-learning. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze projecten.

WAAROM E-LEARNING?

  • E-learning is tijd- en plaatsongebonden, een leervorm die flexibel en geld besparend is.
  • E-learning biedt vele voordelen. Deelnemers volgen in hun eigen tempo op hun eigen favoriete plek de e-learning module. Omdat er voor e-learning geen trainingslokaal en trainer wordt ingehuurd, is het kostenbesparend.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

DAAROM E-LEARNING!
ALLE VOORDELEN VAN E-LEARNING OP EEN RIJ:

Flexibel inzetbaar

Het ontbreekt u aan tijd om medewerkers bij te scholen! Een e-learning module op maat is flexibel inzetbaar en leuk om te volgen. De kwaliteit van e-learning beleving is hierbij belangrijk. Deelnemers onthouden beter als de leeractiviteit direct aansluit op de werkvloer en goed toepasbaar is.

Kwaliteit staat voorop

Kostbare software training te duur! Via e-learning wordt de functionaliteit van de software in verschillende interactieve vormen helder uitgelegd. Op deze manier is de training gestandaardiseerd, alle medewerkers krijgen exact dezelfde instructies.

Interactief & Inzichtelijk

De handleiding wordt niet goed gelezen en opgevolgd. Door een handleiding of werkdocument via een interactieve e-learning module aan te bieden wordt een saaie tekst goed te volgen en makkelijk uitvoerbaar. En het is voor u inzichtelijk wie de handleiding of het werkdocument heeft doorgenomen.

Visueel leren

Werkprocedures worden niet opgevolgd! Het correct opvolgen van procedures begint met een bewustwordingsproces. Een werkprocedure kan prima in beeld worden gebracht via een e-learning module. Als de procedure op een ludieke manier wordt gebracht is dit voor een medewerker leuk om te volgen. Zo blijft een (nieuwe) procedure op het netvlies van de medewerker en is het brein (de bewustwording) geprikkeld.

Direct aan de slag

De lunch was heerlijk! Is een reactie waar u als werkgever niet blij van wordt. Na het volgen van een op maat gemaakte e-learning module (en een eigen gemaakte en betaalde lunch) volgen reacties als “ik ben onmiddellijk begonnen met wat ik geleerd heb” of “nooit geweten de procedure zo makkelijk te volgen is” of “leuk dat ik nu eindelijk weet waarvoor deze werkwijze dient”.

Uw visie in beeld en geluid

Uw bedrijfsvisie komt niet over op papier! Een visie in beeld en geluid met interactieve elementen komt op een heel andere manier binnen bij interne en externe klanten. De interactie tussen tekst, beeld en geluid helpt uw medewerker of klant op weg om uw visie te begrijpen.